ندوشة عضو شرف
عدد الرسائل : 25 العمر : 44 تاريخ التسجيل : 15/02/2010
| موضوع: كانيلونى الأربعاء 17 مارس - 10:03 | |
|
اقدم لكم اليوم طريقة عمل الكانيلونى
المقادير
كوب دقيق كوب لبن بيض ملعقة زيت ملح وفلفل لحم مفروم بصل مبشور سمن جبن موتزريلا
الطريقة
نحمر البصل ونضع علية اللحم المفروم مع التقليب نتركهم حتى تمام التسويةنجيب اللبن ون قلبة مع الدقيق والبيض والملح والفلفل حتى يمتزجو جيدا نجيب طاسة اصغر مقاس ونجيب الخليط العجين دة ونضع فى الطاسة كمية من الخليط تغطيها وطبعا الطاسة مدهونة زيت او سمن
ونترك العجين لما يستوى نكرر الموضوع دة لغاية ما الكمية تخلص بعد كدة نجيب واحدة من الفطاير دى ونحشيها باللحم المفروم ونلفها ونرص فى صينية لغاية ما نخلص الكمية كلها بعد كدة نجيب ملعقة صلصة عليها ملح وفلفل وندهن كل واحدة بيها ونرش على الوش جبن موتزريلا مبشورة ونحط الصينية فى الفرن الساخن حوالى 15 دقيقة او لغاية ما الوجة يتحمر وتقدم ساخنة
وبالهنا والشفا
| |
|
Dr/Prince رائد دائم
عدد الرسائل : 1217 العمر : 34 تاريخ التسجيل : 23/02/2009
| موضوع: رد: كانيلونى الأربعاء 17 مارس - 14:23 | |
| | |
|
swordsman 87 المشرف العام
عدد الرسائل : 901 العنوان : المنصوره العمل/الترفيه : محاسب تاريخ التسجيل : 25/02/2009
| موضوع: رد: كانيلونى الأحد 21 مارس - 9:24 | |
| | |
|
اسلام منسي رائد مجتهد
عدد الرسائل : 397 العمر : 34 العنوان : الزقازيق العمل/الترفيه : صيدلي عالى تاريخ التسجيل : 28/02/2009
| موضوع: رد: كانيلونى الأحد 21 مارس - 22:37 | |
| | |
|